Un proiect Erasmus + coordonat de National Technical University din Atena (Grecia), care a inceput in 2018 si se va incheia in 2021, in care Habilitas este unul dintre parteneri.

Obiectiv: proiectul EPoCFiNDS corespunde Prioritatii Orizontale a incluziunii sociale, deoarece isi propune sa creeze un sistem de invatamant pentru ingrijitorii persoanelor cu neuro-dizabilitati. Un proces de ingrijire mai bun imbunatateste in mare masura conditiile fizice si calitatea vietii persoanei cu dizabilitati. In plus, EPoCFiNDS este implementat de  un consortiu format din centre clinice si organizatii educationale care asigurainvatarea bazata pe muncasi aplicarea noilor abilitati dobandite,in conditii practice din viata reala.

Atelierele de formare vor avea loc in facilitati clinice din 6 orase diferite din Europa: Danemarca, Marea Britanie, Romania, Grecia si Cipru, pentru a face schimb de bune practici si cunostinte specifice, sporind mobilitatea personalului din tarile partenere. Mai departe, EPoCFiNDS isi propune sa imbunatateasca procesul de invatare  si formare cu ajutorul unei platforme de invatare online, care va fi componenta cheie pentru accesarea cunostintelor si metodelor de catre ingrijitori.