ParentBank: Prezentarea tuturor Rezultatelor Intelectuale in cadrul Evenimentelor de Multiplicare organizate in fiecare tara partenera.
Proiectul ParentBank se apropie de final, incheindu-se in data de 31 Ianuarie 2022.
In aceasta faza a proiectului, toate Rezultatele Intelectuale elaborate pe durata proiectului sunt finalizate si sunt gata pentru a fi prezentate partilor interesate, in cadrul celor 6 Evenimente de Multiplicare care vor fi organizate in luna ianuarie 2022, in tarile partenere. Vor fi: 5 Zile de Informare organizate in Romania, Bulgaria, Croatia, Spania si Lituania, si o Conferinta Finala organizata in Grecia.
Din cauza contextului pandemic, unele dintre evenimente vor fi organizate virtual, iar altele fata in fata. Cele 5 Rezultate Intelectuale care vor fi prezentate sunt urmatoarele:

  • Program de formare pentru practicienii care sprijina parintii singuri, in predarea competentelor de
  • alfabetizare, calcul, de antreprenoriat si digitale
  • Program de formare pentru dezvoltarea alfabetizarii, calculului, competentelor digitale, simtului de
  • initiativa si abilitatilor antreprenoriale ale parintilor singuri cu calificare scazuta
  • Ghid pentru dezvoltarea planului de afaceri si a strategiei de sustenabilitate ale Bancii de Timp
  • Banca de Timp a parintilor singuri
  • Strategie de comunicare de la egal la egal
  • Invitam toate partile interesate, in special organizatiile care sprijina parintii singuri, care ar dori sa participe la aceste evenimente, sa contacteze organizatiile partenere specifice din fiecare tara.

DESPRE PARENTBANK
PARENTBANK – ‘Enhancing the social inclusion of low income single parents’ este un proiect Erasmus + Parteneriate strategice in educatia adultilor, finantat de Comisia Europeana prin A.N.P.C.D.E.F.P. Are o durata de 2 ani si 3 luni (2019-2022) – Numar Proiect: 2019-1-RO01-KA204-063798.
Aceasta noua initiativa europeana isi propune sa faciliteze integrarea pe piata muncii a parintilor singuri cu venituri mici, prin promovarea accesului acestora la ingrijirea copiilor si la alte servicii pe care s-ar putea sa nu si le permita.

Proiectul ParentBank este implementat in Grecia, Romania, Lituania, Spania, Bulgaria si Croatia de catre urmatoarele organizatii:
Asociatia Habilitas – Centru de Resurse si Formare Profesionala (coordonator) – Romania, KMOP – Grecia, SIF – Lituania, Asociacion Caminos – Spania, Parents’ Association Step by Step – Croatia si Know and Can Association – Bulgaria.
Pentru a afla mai multe despre proiectul ParentBank, va rugam sa vizitati website-ul: www.parentbank.eu
Contactul coordonatorului:
Asociatia Habilitas – Centru de Resurse si Formare Profesionala
E-mail: asoc.habilitas@yahoo.com
Telefon: 0040757022382

Comunicatul ParenBank PDF