CURS ONLINE GRATUIT DE LIMBA ENGLEZA PENTRU SENIORI


Studiile stiintifice au sugerat ca, pentru seniori, angajarea in invatarea zilnica a limbilor straine stimuleaza abilitatile cognitive, cum ar fi atentia si memoria.

Asociatia Habilitas – CRFP in cadrul proiectului Erasmus+ Super Lingo demareaza programul online Super Lingo de invatare a limbii engleze pentru seniori.

Programul se adreseaza persoanelor cu varste peste 65 de ani, care au nevoie de stimulare cognitiva pentru memorie si atentie.

Aceasta aplicatie online este importanta pentru antrenarea creierului si consta din 18 lectii de limba engleza, fiecare continand cinci activitati. Exista astfel, un total de 90 de activitati atractive si variate.

Super Lingo este conceput pentru a fi jucat frecvent, cu multe repetari, timp de cateva luni. De exemplu, pot fi realizate doua activitati in fiecare sesiune, de 4-7 ori pe saptamana. Invatarea unor lucruri noi si repetarea lor este ceea ce ajuta creierul sa creeze si sa pastreze noi conexiuni.

Pentru a putea accesa aplicatia, va rugam sa ne contactati prin e-mail la asoc.habilitas@yahoo.com sau telefon 0744-500.176, pana in data de 27 septembrie 2021.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *