Etapa de testare – Proiect Erasmus + Bridge


Asa cum stiti deja, Proiectul Erasmus + Bridge isi propune sa creeze jocuri serioase care sa trateze simptome cognitive si comportamentale ale dementei prin diverse ateliere care implica persoane mai tinere si persoane in varsta. Prin diferite etape, proiectul va proiecta, produce si va testa diferite jocuri serioase (fizice, digitale sau phygitale) care vizeaza persoanele atinse de dementa.

Acum ne aflam in etapa de testare, etapa in care persoanele cu dementa si profesionistii din domeniul sanatatii, vor avea sansa de a testa jocurile create in cadrul proiectului.

Dupa ce jocurile vor fi testate, consortiul se va reuni online pentru a evalua progresul lucrarilor, va face ultimele ajustari si va planifica urmatorii pasi. Etapele viitoare ale proiectului Bridge se vor concentra pe crearea unei platforme electronice si a unui curs de instruire online despre dementa si potentialele beneficii ale jocurilor serioase. Accesand acest curs, va putea fi posibila descarcarea gratuita a jocurilor dezvoltate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *