Seminarul 2 al proiectului Erasmus+ New Care


Ieri 20 august 2019, a avut loc la  Hotel IBIS Parlament, Seminarul 2 al proiectului Erasmus+ New Care. In cadrul acestui seminar au fost prezentate CURSUL PILOT E-LEARNING – PROPUNERE PENTRU IMBUNATATIREA CONTINUTULUI FORMARII PENTRU PROFESIONISTUL DE REFERINTA IN INSTITUTII DE INGRIJIRE PE TERMEN LUNG si raportul acestuia rezultat in urma derularii cursului. 

De asemenea, alte doua prezentari relevante ale acestei intalniri au fost:

– „Ingrijirea persoanei varstnice in sistem rezidential” – prezentat de dna Cerasela Maria Maciuca, Caminul pentru Persoane Varstnice al Municipiului Bucuresti „Academician Nicolae Cajal”

– “Imbuntatirea calitatii serviciilor prestate in sistemul ingrijirilor rezidentiale de lunga durata. Importanta formarii continue a personalului din domeniu” prezentat de Daniela Fota, asistent social.

Intalnirea a avut o parte de discutii in plen avand ca subiect propuneri de formare pentru profesionistul de referinta in centrele de ingrijire pe termen lung. Multumim tuturor participantilor din cadrul acestui seminar, profesionisti din ONGuri si institutii ale autoritatilor locale, voluntari seniori, pentru implicarea lor in aceasta etapa a proiectului Erasmus + New Care – Resurse educationale deshise pentru un nou model de ingrijire pe termen lung in institutiile de ingrijire, bazat pe demnitatea si bunastarea varstnicilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *