Mobilitatile transnationale Erasmus+ ii ajuta pe tineri sa urmeze oportunitati stimulative de invatare in Europa, sa dobandeasca abilitati de viata valoroase si experienta internationala pentru dezvoltarea lor personala, profesionala si academica, pentru a reusi in lumea de astazi.

Este exact ceea ce ne dorim si pentru tinerii frumosi din proiectul CREA.T.YV. – Creatyv Project, proiect Erasmus+ coordonat de Habilitas, in care pana in prezent tinerii din Romania, Italia si Cehia au parcurs un program de formare intergenerationala in domeniul voluntariatului, bazat pe tehnici dramatice creative, alaturi de seniori voluntari.

Acum este momentul ca 8 tineri din Romania si 4 din cehia sa beneficieze de o astfel de experienta transnationala, in cadrul unei mobilitati in Italia, saptamana viitoare, in acelasi proiect CREA.T.Y.V. Insotiti de reprezentanti ai Asociatia HabilitasPro Vobis si EUDA Network – European Development Agency, ei vor fi gazduiti de Anziani e non solo in Carpi, regiunea Emilia-Romagna, si vor vizita organizatii de voluntariat si alte institutii, se vor intalni cu tineri si seniori din Italia, si isi vor imbunatati competentele.

Va tinem la curent cu experientele lor din Italia, in saptamana care urmeaza!