În data de 21.10.2015, a fost organizat un eveniment de teambuilding pentru membrii retelei de voluntari seniori, sub forma unei excursii, fiind urmat traseul București-Nucet-Zimbraria Neagră-Haimanale (I.L. Caragiale)-Mânăstirea Dealu. Scopul acesteia l-a constituit ideea de creare a sentimentului de apartenenta si coeziune a retelei, comunicare, de stabilire a unor relaţii între vârstnicii voluntari. La aceasta au participat atât managerul de proiect doamna Rodica Căciulă, cât şi coordonatoarea retelei de voluntari doamna Aurelia Olaru.

     Pe parcursul întregului traseu, înainte de fiecare punct turistic, seniorii au fost informaţi cu privire la însemnătatea istorică a obiectivelor vizitate. Primul obiectiv l-a constituit Mânăstirea Nucet unde seniorii au putut să ia parte la slujbă şi să se roage în linişte, ca mai apoi să meargă la Zimbrăria Neagră din Bucşani, unde directorul de la Ocolul Silvic a făcut o prezentare a acestui habitat natural şi a animalelor ce trăiesc în el, putând fi vizitat, de asemenea şi un mic muzeu cu animale împăiate, aflat la intrarea în zimbrărie. Ulterior ajunşi în satul Haimanale (astăzi denumit I.L. Caragiale) voluntarii au putut vizita muzeul deschis în cinstea marelui dramaturg, ce adăposteşte scrisori, fotografii, telegrame, afişe ale comediilor sale jucate în premieră, cărţi în ediţii princeps şi rare, toate acestea fiind prezentate detaliat de către personalul muzeului. Ultimul obiectiv l-a constituit Mânăstirea Dealu unde seniorii au fost întâmpinaţi de maica stareţă, care le-a prezentat istoria construcţiei acestui lăcaş religios, precum şi a muzeului, ce este găzduit de mânăstire. După vizitarea ultimului obiectiv turistic, voluntarii au mers la Complexul Karoline, unde erau aşteptaţi şi unde au luat masa având timp să povestească şi să se cunoască mai bine.

     Interacţionând unii cu alţii, seniorii au făcut schimb de numere de telefon, au povestit unii altora în ce activităţi de voluntariat au fost implicaţi de-a lungul timpului, precum şi instituţiile în care merg în prezent şi în care urmează să meargă. Au discutat de asemenea cu coordonatorii şi au stabilit ce fel de activităţi ar fi de dorit sa desfasoare reteaua.